Instructeurs

Autorijles Instructeurs

Je hebt altijd een vaste instructeur en aanspreekpunt.


 • Jochem Zegers

  Rij-instructeur

  Geeft Rijles in de Mazda CX5. Gecertificeerd: WRM, RIS, Faalangst-, Autisme- begeleiding.

 • Gert Adam

  Rij-instructeur

  Geeft Rijles in de Ford PUMA. Gecertificeerd: WRM, Mentor-, Autisme- begeleiding. >30 jaar instructeur

 • Nicole Zegers

  Receptie

  Geeft Rijles in de Simulator. Planning via de leerlingApp.

 • Victor

  Simulator

  Geeft virtuele rijles in de Simulator. Planning via de leerlingApp.

Rijschool Zegers | Goed onderweg!

Rijschool Zegers snapt dat het lastig is om een goede keuze te maken voor een goede rijschool. Daarom is hier alle informatie die je nodig hebt, duidelijk op een rijtje gezet. Rijschool Zegers is een goede keuze vanwege acht redenen.


Wij zijn modern.

Wij maken gebruik van een rijsimulator. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie. We maken gebruik van een digitale instructiekaart. Hierop houdt de instructeur je voortgang bij en kun je dus altijd online zien hoe ver je bent, wat je de komende les gaat doen en wat je leerpunten zijn. Ook in de les zelf maken we gebruik van moderne technologie, om de uitleg te ondersteunen.


Wij zijn aantrekkelijk.

De lesauto's zijn altijd veilige nieuwe les wagens. De wagens worden om de paar jaar vervangen zodat u altijd de nieuwste ADAS functies kunt profiteren.


Wij zijn betrouwbaar.

Je hebt altijd dezelfde instructeur, die altijd voor je klaar staat. Jochem Zegers is een gecertificeerde R.I.S. rij-instructeur, vraag hem naar zijn WRM-certificaat. We zijn aangesloten bij het CBR en BOVAG. Je kunt een les kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren. Als een les niet doorgaat, dan wordt deze natuurlijk ingehaald. Je betaalt alleen voor de lessen die gereden zijn.


Wij zijn effectief.

De lessen van zestig minuten zijn in logische stappen opgebouwd, in vier modules die van makkelijk naar moeilijk gaan. Als er uitleg wordt gegeven, wordt de auto stil gezet, zodat je de volle aandacht hebt. Daarnaast bieden wij theorielessen met LeerlingApp aan om jou te ondersteunen. Ook maken wij gebruik van een rijsimulator. Starten met lessen in een rijsimulator geeft jou een drie keer zo succesvollere opleiding!


Wij zijn betrokken.

Niet alleen rijden we in Harderwijk zelf, maar ook in een groot gebied daaromheen. Dus woon je in Harderwijk, Ermelo, Hierden, Hulshorst, Nunspeet, Putten of Zeewolde: je bent van harte welkom.


Wij zijn betaalbaar.

Wij hanteren een aantrekkelijk uurtarief van 60 minuten. Hiervoor geven we je een les van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden we aantrekkelijke actiepakketten aan voor de startende leerling én is er een zeer voordelig compleet pakket, inclusief CBR-examen en tussentijdse CBR toets. Bel ons of stuur een bericht, voor meer informatie.


Wij zijn resultaatgericht.

Samen doen we er alles aan om je examen te halen. Het slagingspercentage is altijd boven het gemiddelde van de regio, dit wordt getoetst door de Bovag. Natuurlijk kun je ons er ook altijd naar vragen. We adviseren een tussentijdse toets te doen bij het CBR, omdat dit je slaagkans vergroot. Indien gewenst(en toegestaan), kan de rij-instructeur ook meerijden tijdens het examen zelf.


Wij zijn ontspannen.

Een positieve sfeer in de les staat centraal. Heb je veel last van zenuwen of van faalangst, laat dit rustig weten. Jochem Zegers is gecertificeerd faalangstinstructeur.

Autorijles Instructeurs

Je hebt altijd een vaste instructeur en aanspreekpunt.


 • Jochem Zegers

  Rij-instructeur

  Geeft Rijles in de Mazda CX30. Gecertificeerd: WRM, RIS, Faalangst-, Autisme- begeleiding.

 • Gert Adam

  Rij-instructeur

  Geeft Rijles in de Ford PUMA. Gecertificeerd: WRM, Mentor-, Autisme- begeleiding. >30 jaar instructeur

 • Nicole Zegers

  Receptie

  Geeft Rijles in de Simulator. Planning via de leerlingApp.

 • Victor

  Simulator

  Geeft virtuele rijles in de Simulator. Planning via de leerlingApp.Bent u op zoek naar een Rijschool in HarderwijkInschrijven